STANDARD BILJETT

Tillfälligt slut SLUTSÅLT

DETTA INGÅR:

INTRÄDE

GLÖGGMINGEL

SHOW MED WALLMANS

JULBUFFÉ

EFTERRÄTTSBUFFÉ

EFTERFEST MED NAJZ

595,00 kr 795,00 kr
Please select variants first

SÅ FUNKAR DET:

Efter bokning via hemsidan samt betalning sker bekräftelse via mail. Här står ditt bokningsnummer samt Namn på er bokning. Det är detta som ska visas vid ankomst till evenemanget. Vänligen skriv gärna ut ert bekräftelse mail och ta med för snabbare incheckning. Uppvisande av bekräftelse mail från telefon funkar också.

VID ANKOMST:

Uppvisande av legitimation samt bokningsnummer alt. bekräftelse via telefon eller utskrift från er bokning.

Garderob:

Garderobskostnad á 20 kr/jacka. Går oavkortat till en av de lokala ungdomsföreningarna vi samarbetar med under evenemanget. Betalning sker kontant eller med swish.

Barområde:

Vi kommer att ha dubbla barer på plats med utbud av öl, cider, vin, snaps samt drinkmeny.
Alkoholfria alternativ finns självklart också så som läsk, vatten, alkoholfria drinkar.

Aggarpshallen:

Vi kommer att nyttja och befinna oss på plan 1 i hallen. Hela evenemanget samt flertalet toaletter är handikappanpassade. Vid övriga frågor, skicka ett mail till alexander.larnerhem@candatia.se.

Fri Parkering:

Det är alltid fri parkering rakt utanför hallen med plats till ca 400 bilar. Även cykelställ finns rakt utanför.

Egen dryck eller mat:

Det är inte tillåtet att ta med egen dryck, mat eller liknande till detta evenemang. Om detta skulle ske kommer personen genast att få lämna lokalen.

Mat & Allergier:

Har du allergier och vill veta mer inför årets julbuffé så kommer det komma mer information inom kort samt skicka gärna din fråga redan nu till alexander.larnerhem@candatia.se vid övriga frågor.

Är biljetterna personliga:

Nej, man kan köpa biljetter åt andra eller ge bort, men varje biljett gäller enbart för en person och den som köpt era biljetter måste alltid kunna uppge legitimation och påvisa vem som ingår i sällskapet, detta är även viktigt om ni är ett större sällskap och vill sitta tillsammans. 
T.ex. Nisse köper 5 biljetter till sig och sina vänner. Hela sällskapet måste gå in tillsammans med Nisse, för att kopplas till hans bokningsbekräftelse samt för att visa legitimation. 
Undantag om tidigare överenskommelse skett via mail med Alexander Lärnerhem, huvudansvarig för evenemanget. Detta p.g.a säkerhetsskäl.

Bordsplacering:

Vi har ett system som automatiskt placerar ut sällskapen efter hand så att alla sällskap (gemensamt köpta biljetter på en och samma bokningsbekräftelse) kan sitta tillsammans. Det är alltså inte fri sittning.
Därav är vi djupt tacksamma för att sällskap kommer tillsammans vid ankomst, då vi visar er till ert bord.
Skulle det vara som så att Ert sällskap köpt biljetterna var och en men gärna ser att ni sitter tillsammans, skicka ett mail till alexander.larnerhem@candatia.se och meddela där vem som köpt biljetterna och antal så kommer vi göra vårt yttersta för att lösa bordsplaceringen.   

Kan man gå in och ut ifrån området under kvällen:

Ja det kan man vid uppvisande av armband som fås vid ankomst. Det är inte tillåtet att klippa av armbandet och ge till en vän. Åker armbandet av under kvällen och du måste lämna området måste man ta kontakt med ansvarig på plats för att säkra din plats när man kommer tillbaka.

Åldersgräns 20 år:

18 års gräns gäller endast med målsman.
Legitimation krävs av ordningsvakter i entrén. Om du köpt biljett men är under 20 år och kommer själv kan du bli nekad att få din plats. Ingen återbetalning sker. Safe bevakning ansvarar för ordningsvakter samt säkerheten under evenemanget.

Öppettider:

Dörrarna öppnar för mingel kl. 17.00
Show med mat startar kl. 18.00
Evenemanget avslutas kl. 01.00

VID INSTÄLLT EVENEMANG GÄLLER:

Svedala Julshow har rätt till att senast 1 november 2019 ställa in årets show vid oförutsedda problem. Återbetalning av biljetter kommer då att ske inom kort efter slutbesked den 2 november.


OBS: INGEN ÅNGERRÄTT PÅ KÖPTA BILJETTER!